Ana SayfaMagazinDanla Bilic, Aquafilling Dolgu Hakkında Uyardı

Danla Bilic, Aquafilling Dolgu Hakkında Uyardı

Danla Bilic, popo büyütme işlemi sonrası yaşadığı komplikasyonları ve aquafilling dolgu konusunda takipçilerini uyardı. Detaylar haberimizde.

Ünlü oyuncu ve fenomen Danla Bilic, özel hayatına dair yaptığı paylaşımlar ve cilt bakımı, güzellik ve estetik konularında yaptığı açıklamalarla gündemde. Bilic, son olarak estetik operasyonları ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Popo Büyütme Operasyonu ve Sonuçları

Daha önce mide küçültme ameliyatı, botoks, göz çektirme, burun ameliyatı, dudak dolgusu ve çene operasyonu geçiren Danla Bilic, popo bölgesine yaptırdığı aquafilling dolgu işlemi nedeniyle yaşadığı komplikasyonları takipçileriyle paylaştı. Bilic, “Hep güzel şeyleri önerecek değilim” diyerek, bu işlemin vücudunda oluşturduğu sorunlardan bahsetti.

Üçüncü Ameliyatını Geçirdi

Bilic, poposunu büyütmek için yaptırdığı aquafilling dolgu işlemi nedeniyle geçtiğimiz günlerde üçüncü kez ameliyat olduğunu açıkladı. Operasyon sonrası, takipçilerine işlemlerle ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Danla Bilic
Danla Bilic

“Yalvarıyorum, Yaptırmayın”

Bilic, takipçilerini özellikle uyararak, “Yalvarıyorum yaptırmayın, o öyle bir madde ki enfekte olabiliyorsunuz. Ben iki sene önce enfekte oldum, bir ayım hastanede geçti” dedi. Aquafilling dolgunun vücutta erimediğini ve kontrolsüz şekilde yayıldığını belirtti.

“Dolgu Asla Ermiyor”

“Dolgu asla ermiyor, popoya ve memeye yapılan dolgu vücudunuzda kontrolsüz bir şekilde yayılıyor. Benim kaburgama kadar çıkmıştı, diz kapağıma kadar inmişti.” ifadelerini kullanan Bilic, dolgunun vücudunda yarattığı tehlikeleri gözler önüne serdi.

“Rezalet Bir Şey”

Ünlü fenomen, “Bazen öyle bir yerde toplanıyor ki tenis topu yutmuş gibi gözüküyorsunuz. İğrenç, rezalet bir şey. Kiminle konuştuysam aynı şeyi yaşamış. Vücudunuza lütfen böyle bir şey yapmayın. Ben tamamen cehaletime yenilip, koşa koşa gidip güzel bir popom olsun istemiştim ve 3 senedir kurtulmak için uğraşıyorum.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img