Ana SayfaMagazinCeyda Düvenci'nin Konuğu Gözde Kansu

Ceyda Düvenci’nin Konuğu Gözde Kansu

NTV Bambaşka Sohbetler’de Gözde Kansu, Sıla Gençoğlu ile olan dostluğunu ve birlikte yaptıkları müzik çalışmaları hakkında samimi itiraflarda bulundu.

NTV Bambaşka Sohbetler’de bu hafta, Yalı Çapkını dizisindeki Gülgün Korhan rolüyle hafızalara kazınan Gözde Kansu, Ceyda Düvenci’nin konuğu oldu. Kansu, programda Sıla Gençoğlu ile olan bilinmeyen dostluğunu ve birlikte yaptıkları müzik çalışmaları hakkında konuştu.

Okul Arkadaşlığından Beraberliğe

Gözde Kansu, Sıla Gençoğlu ile lise yıllarında tanıştıklarını ve o dönemden beri yakın arkadaş olduklarını söyledi. Hatta lisede sıra arkadaşı olduklarını ve Kansu’nun ders dinlerken Sıla’nın yeni yaptığı şarkıları dinlediğini de itiraf etti. Kansu ve Gençoğlu, lise sonrası birlikte İstanbul’a taşındılar ve 4 yıl boyunca aynı evleri paylaştılar.

Şarkı Sözleri Telefonla Karalanıyor

Bu samimi dostluk, müzik alanında da meyvesini verdi. Gözde Kansu, Sıla Gençoğlu ile birlikte 3 şarkı hazırladıklarını açıkladı. Bu şarkılardan biri olan “Zamanında”, Kansu’nun dedesinin vefatı üzerine yazdığı sözlerden oluşuyor. Kansu, bu sözleri telefonda Sıla’ya okuyunca, ikili birlikte şarkıyı tamamlamışlar. Son albümünde “Abbas” adlı şarkıyı da Bodrum’da birlikte karaladıklarını ve Sıla’nın şarkıyı telefonla kaydettiğini anlatan Kansu, ilk albümündeki “Özledim Onu” şarkısının da Sıla ile birlikte yazılmış olduğunu söyledi.

Başarıya Giden Yolculukta Dostluk

Gözde Kansu ve Sıla Gençoğlu’nun bu samimi dostluğu ve müzik alanındaki iş birlikleri, her iki sanatçının da başarıya giden yolculuklarında önemli bir rol oynamış gibi görünüyor. Bambaşka Sohbetler’de ortaya çıkan bu bilinmeyen detay, izleyicileri de şaşırttı ve iki sanatçının hayranlarından büyük ilgi gördü.

Gözde Kansu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img