Ana SayfaMagazinBurcu Türünz: Oyunculuğun Derinliklerinde Yolculuk

Burcu Türünz: Oyunculuğun Derinliklerinde Yolculuk

Yakın zamanda ekrana veda eden “Adını Farah Koydum” dizisinin etkileyici karakteri Bade’yi canlandıran Burcu Türünz, oyunculuğu ve kişisel yaşamı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Oyunculuğunun derinliklerine dair samimi itiraflarda bulunan Burcu Türünz, kendinden bahsetmekten her zaman biraz çekindiğini ifade etti. Tanımların sınırlayıcı olabileceğine inanan Türünz, kendini keşfetmenin en güzel yolunun içsel özünü görmek olduğuna inanıyor. Kendi dünyasında geçmişi, şimdiyi, geleceği, temennileri, hayalleri ve özlemleri barındıran Türünz, hayatını sevdikleriyle geçirmeye özen gösteren ve anlamlı ilişkilerin peşinde olan biri olduğunu dile getirdi.

Burcu Türünz

Bade karakterini canlandırdığı “Adını Farah Koydum” dizisiyle ilgili konuşan Türünz, Bade’nin karanlık ve aydınlık arasındaki çizgide dengeleyici bir rol üstlendiğini belirtti. Ataerkil bir düzen içinde kendi adaletini sağlamaya çalışan Bade’nin, legal ve illegal dünyaları çok iyi bildiğini ifade etti. Beklenen kadınlık rollerine meydan okuyan ve güçlü, asi bir karakter olan Bade’nin, Türünz’e kadınlığın farklı yönlerini, aile kavramını ve adaletin anlamını sorgulama fırsatı verdiğini söyledi.

Türünz, Bade karakteriyle olan yolculuğunun hem kendisine hem de karaktere birçok şey kattığını vurgulayarak, oyunculuk serüvenindeki derinliklere dair yolculuğunun devam edeceğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img