Ana SayfaMagazinBu Kadın Gerçekten Hadise!

Bu Kadın Gerçekten Hadise!

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile adı anılan Hadise, son dönemde sahne performanslarıyla dikkat çekiyor. Kıbrıs ve Amsterdam’daki konserlerinde enerjisiyle izleyicileri coşturan ünlü şarkıcı, sosyal medyada da büyük beğeni topluyor.

Hadise, son dönemde adı sıkça Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile anılan bir isim olarak gündeme geliyor. Ancak ünlü şarkıcı, sadece özel hayatıyla değil, aynı zamanda kariyerindeki başarıları ve sahne performanslarıyla da konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta sahneye çıkan Hadise, beyaz mini bir elbise tercih ederek gözleri üzerine çekti. Ancak sahnede dans ederken fark ettiği bir kameramanın alttan görüntü aldığını söyleyerek tepki gösterdi. “Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Genelde ‘frikik verdi’ diyorlar. Bu frikik değil bir mayo.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Amsterdam’da verdiği konserde de Hadise, sahne performansı ve pozlarıyla dikkat çekti. Sosyal medyada dakikalar içinde binlerce beğeni alan bu konser, Hadise’nin sahne enerjisinin ve yeteneğinin bir kez daha takdir edilmesine neden oldu.

hadise

hadise

hadise

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img