Ana SayfaGündemAK Parti'li Çiğdem Karaaslan, Samsun'da

AK Parti’li Çiğdem Karaaslan, Samsun’da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun’da devam eden seçim çalışmaları sırasında yaptığı konuşmalarda, AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın yerel yönetimlerdeki başarılarına vurgu yaptı. Karaaslan, AK Parti’nin verdiği sözleri tutan bir siyasi hareket olduğunu ve gerçekçi vaatlerle seçimlere girdiklerini belirtti. Belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu ve bunu millete hizmetlerle gösterdiklerini ifade etti.

Çiğdem Karaaslan

Samsun’daki seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla birebir sohbet eden Karaaslan, 31 Mart seçimlerine yoğun bir tempoda hazırlandıklarını ve Cumhur İttifakı’nın şehirleri gerçek belediyecilikle buluşturma hedefinde olduklarını dile getirdi. Karaaslan, AK Parti’nin 21 yıldır şehirlere ve ülkeye kazandırdığı başarı hikayelerinden bahsetti ve geleceğe yönelik projelerinin önemine dikkat çekti.

Karaaslan ayrıca, muhalefet tarafından yönetilen belediyelerin son beş yılda hizmetlerden mahrum kaldığını eleştirdi ve Cumhur İttifakı adaylarının seçilmesiyle şehirlerde yeni bir dönemin başlayacağını vurguladı. Seçimlerin, Türkiye için yeni bir belediyecilik vizyonunun başlangıcı olacağını ve Cumhur İttifakı’nın zaferinin bu yeni dönemin işareti olacağını belirtti.

Çiğdem Karaaslan

Karaaslan, seçim günlerinin demokrasinin en özel zamanları olduğunu ve milletin tercihini yaparken tüm tarafları dikkatlice değerlendireceğini ifade etti. 31 Mart’ın, Türkiye Yüzyılı belediyeciliğinin başlangıcı olacağını vurgulayarak, vatandaşlardan sandığa giderek oylarını kullanmalarını ve Cumhur İttifakı adaylarına destek olmalarını istedi. Milletin iradesine olan güveniyle, seçimlerin şehirler ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img