Samsun’un İlkadım ilçesinde, Ramazan Bayramı öncesinde gıda güvenliğini sağlamak amacıyla kasaplara yönelik şok denetimler gerçekleştirildi. İlkadım Belediyesi ve Tarım ve Orman İlkadım İlçe Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği denetimlerde, çok miktarda son tüketim tarihi geçmiş et ve tavuk ürününe el konuldu.
Denetimler sırasında kasaplardaki et ve tavuk ürünlerinin son tüketim tarihleri titizlikle kontrol edildi. Yapılan incelemelerde, tarihi geçmiş ürünler tespit edilerek İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından toplandı. El konulan ürünler, zabıta ekipleri tarafından imha edildi.
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, denetimlerin halk sağlığını korumak amacıyla yapıldığını vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın sağlıklı gıdaya ulaşması ve satın aldığı ürünleri evlerinde gönül rahatlığıyla tüketmesi için bu denetimleri gerçekleştiriyoruz. Halk sağlığına yönelik ihlallere asla göz yummayacak, taviz vermeyeceğiz” dedi.
Başkan Kurnaz, denetimlerin sıkı bir şekilde sürdürülmeye devam edeceğini belirterek, vatandaşların sağlığı için gerekli tüm önlemlerin alınacağını ifade etti.

SAMSUN HABER
19 Aralık 2025SAMSUN HABER
19 Aralık 2025SAMSUN HABER
19 Aralık 2025GÜNDEM
19 Aralık 2025SPOR
19 Aralık 2025DÜNYA
19 Aralık 2025EKONOMİ
19 Aralık 2025
1
Samsun’un 517 Yıllık Taşhan’ı Kadın Emeğiyle Canlandı
4225 kez okundu
2
Samsun İlkadım’da Şüpheli Ölüm: Mehmet Kocapicak’ın Cansız Bedeni Evinde Bulundu
3508 kez okundu
3
Vezirköprü’de Öğretmenler Günü Coşkusu
3162 kez okundu
4
Terme’de Kahverengi Kokarca Alarmı: 850 Hane ve 623 Ahır İlaçlandı
2452 kez okundu
5
Ayvacık Belediye Başkanı Şencan’ın Acı Kaybı: Öğretmen Kızı Tuğba Şencan Hayatını Kaybetti
2244 kez okundu